Tel: +385 01 2096 888 Mail: info@euro-pil.hr

Zaštitite Svoje Životne Prostorije Da Bi Uklonili Bespotrebno Kihanje

Zaštitite svoje prostorije da bi uklonili bespotrebno kihanje

Vaš dom je Vaš dvorac – osim kada ste alergični na njega. Nedavna istraživanja provedene u SAD-u pokazala su da je svaki drugi Amerikanac pozitivan na neku od alergija, a mnoge od tih alergija su alergije koje se odnose na životne prostorije, a izazivaju se alergenima kao što su prašina, plijesan i prhut kućnih ljubimaca.

Kako možete zaštiti svoju kuću da Vam bude sigurno utočište od alergija, a ne izvor kihanja? Napravite turu po svojoj kući, od prostorije do prostorije, otkrijte izvore alergena i oslobodite se unutrašnjih alergija.

Alergije u spavaćoj sobi
Spavaća soba je prostorija koja će najčešće biti izvor alergena u životnim prostorijama, zbog toga jer su najčešći unutrašnji alergeni grinje.

Najvažnija stvar koju možete učiniti u svojoj sobi je da postavite posebne antialergijske navlake na krevete, madrace i posebno na jastuke. Jastuci su cijelo vrijeme su na Vašem licu, tako da obavezno trebaju imate antialergijske navlake.

Broj grinja u krevetu možete smanjiti koristeći isključivo posteljinu koja se može oprati. Mnoge osobe stavljaju prilično skupe navlake koji su vrlo skupe za čistiti, pa ih zbog toga ne čiste redovito (barem jedanput tjedno). Ovi savjeti se odnose i na punjene plišane životinje koje se često mogu naći u dječjim sobama. Umjesto da djete ima na desetke plišanih životinja na svojem krevetu, ograničite broj životinja na jednu ili dvije i to isključivo na one koje se mogu oprati. Može li se takva životinja prati ili ne možete vidjeti na etiketi koju bi takva plišana životinja trebala imati. Sve plišane igračke s kojima je djete u kontaktu trebale bi se prati barem jednaput tjedno u vrućoj vodi.

Uklonite sagove iz spavaće sobe (i iz drugih prostorija u kući – ukoliko možete). Gladak pod, smanjuje količinu grinja koje se akumuliraju u sagu.

Držite kućne ljubimce izvan životnih prostorija i nemojte im dozvoliti da budu na krevetu. Bez obzira jeste li alergični na prhut kućnih ljubimaca ili ne, oni mogu dovući alergene u kuću i u krevet na svojem krznu.

Spavaća soba je izvrsno mjesto za postavljanje sustava za prozračivanje, no vodite računa da sustavi za prozračivanje nisu isto kao i klima uređaji, koji većinom ne rade apsolutno ništa po sprečavanju ulaska alergena u Vaše životne prostorije.

UREĐAJI

mnogo je razloga da izaberete euro-pil ventilacijske sustave

ikona-tihi-i-ucinkoviti

Tihi su i učinkoviti

Mala potrošnja energije i iznimno tihi rad.
smanjuju-troskove

Smanjuju troškove

Uz energetski učinkovite sustave ventilacije nema potrebe za čestim prozračivanjem i velikim računima za grijanje.
cuvaju-nekretninu

Čuvaju vašu nekretninu

Izbjegnite oštećenja na zidovima i skupe popravke.
stite-zdravlje

Štite vaše zdravlje

Čisti i svježi zrak u svako doba.
prilagodeni-potrebama

Prilagođeni su vašim potrebama

Asortiman po mjeri vašeg prostora.
jednostavni-za-odrzavanje

Jednostavni za održavanje

Za bezbrižno uživanje u svježem zraku.

Pošaljite nam upit bez obaveze.

© 2023. Euro Pill. Sva prava pridržana

Dev & Hosting: Plavi Pixel d.o.o. 2023.