Tel: +385 1 2096 888 Mail: info@euro-pil.hr
euro-pil

PREDNOSTI

Tražite strajno i bezbolno rješenje u borbi s vlagom u svom poslovnom prostoru ili domu, ali niste sigurni da nudimo baš ono što vam treba. Prije nego što donesete odluku, donosimo nekoliko važnih prednosti EURO-PIL ventilacijskih sustava.

ikona-tihi-i-ucinkoviti

Gotovo nečujan rad

Prosječna razina buke naših ventilacijskih sustava je svega 20dB, otprilike poput šapta. Nakon što ih instalirate, dotok svježeg zraka bit će jedini znak da su uključeni. Izmjena zraka u prostoriji događa se znatno brže no što biste ju mogli postići prozračivanjem. Što je najzgodnije, temperatura u prostoriji ostaje ista, bez dodatnih troškova grijanja.
smanjuju-troskove

Zbogom skupim režijama

Naši uređaji za domaćinstva rade u rasponu od 1 do 45 W. Za usporedbu, TV radi na 80 do 400 W, a hladnjak na 350-780 W. Uz potrošnju samo malo veću od štedne žarulje, troškovi rada su gotovo zanemarivi. Ono što nije zanemarivo jest ušteda toplinske energije, što ćete primijetiti već na prvom sljedećem računu za grijanje.
cuvaju-nekretninu

Sprečavaju nastanak vlage

Posljedice koje vlaga ostavlja na zidovima često zahtijevaju skupe sanacije - obijanje žbuke, gletanje, bojanje - a rješavaju samo posljedicu, ne i uzrok problema. Postavljanje hidroizolacijskog sloja također nije jeftino rješenje i ne jamči uspjeh u borbi s vlagom. Naši ventilacijski sustavi sprečavaju nastanak vlage u korijenu, jer osiguravaju optimalnu vlažnost zraka. A to je samo jedna od njihovih prednosti.
stite-zdravlje

Štite vaše zdravlje

Pretjerana vlažnost zraka, zrak loše kvalitete, ustajali zrak u prostoriji - upravo smo nabrojali tri najčešća uzroka pojave uzročnika bolesti dišnih puteva, astme i alergija. Ventilacijski sustavi osiguravaju stalan dotok svježeg zraka idealne temperature i vlažnosti i tako sprečavaju pojavu gljivica, grinja i plijesni. Riješite se vlage i ustajalog zraka i sačuvajte svoje zdravlje, kao i zdravlje svojih najmilijih.
prilagodeni-potrebama

Asortiman po mjeri vašeg prostora

Otkrijte široki asortiman učinkovitih i energetski certificiranih uređaja za sve namjene. Bilo da želite ugraditi ventilacijski sustav u kuću, stan, vikendicu, hotel, vrtić, školu ili ured, imamo proizvod po vašoj mjeri. Snaga prilagođena veličini prostora. Tihi u prostorima gdje je tišina bitna. Štede energiju u prostorima u kojima ne boravite stalno.
jednostavni-za-odrzavanje

Čisti i svježi zrak u svako doba

Naši su proizvodi omiljeni među klijentima zbog toga što se vrlo rijetko kvare i iznimno su laki za održavanje. Uživajte u čistom zraku potpuno bezbrižno. Prepustite ugradnju uređaja našem stručnom timu, koji će rado odgovoriti na sva pitanja u vezi upravljanja uređajem.

Pročitajte više o onom što vas zanima.

Donosimo svježe savjete, trikove i rješenja u borbi protiv vlage.

Kako riješiti najčešće probleme s ventilacijskim sustavima?

7. lipnja 2024.

Tehnički sustavi mogu biti složeni i neshvatljivi, ali ne i ventilacijski sustavi. Stoga, kada se suočimo s izazovom, pitamo se kako riješiti najčešće probleme s ventilacijskim sustavima? Uz pomoć stručnih ljudi i malo pažljivosti – lako! Ventilacijski sustavi imaju ključnu ulogu kada je u pitanju kvaliteta zraka, dotok svježeg zraka, cirkulacija, mikroklima i općenito kvaliteta […]

Pročitajte više »

Ventilacija u kupaonicama i kuhinjama: izazovi i rješenja

11. lipnja 2024.

Ventilacija u kupaonicama i kuhinjama predstavlja izazov za kojeg uvijek imamo rješenje. Stalan dotok svježeg zraka nikad nije bio veći prioritet. Kupaonica i kuhinja vrlo su specifična mjesta koja u svakom kućanstvu imaju svoju posebnu ulogu.  Kada govorimo o kupaonici, ona nam obično predstavlja oazu mira, opuštanja, osvježenja, posebnog ambijenta i intimnosti.  S druge strane, […]

Pročitajte više »

vrste ventilacijskih sustava i njihove značajke

17. lipnja 2024.

Vrste ventilacijskih sustava i njihove značajke u osnovi ne predstavlja složenu priču ukoliko se savjetujemo sa stručnjacima i uskladimo svoja očekivanja prije izbora i ugradnje. Svim ljudima je važno nekoliko čimbenika kada se nalazimo u vlastitom domu – svojoj oazi mira i sigurnosti; na poslu u uredu, ustanovama i ostalim zatvorenim prostorima.  Neki od tih […]

Pročitajte više »

Pošaljite nam upit bez obaveze

© . EURO-PIL d.o.o. Sva prava pridržana.

Dev & Hosting: Plavi Pixel 2023.