Tel: +385 01 2096 888 Mail: info@euro-pil.hr

Čišćenje Grinja Pomoću Usisavača Na Paru

Čišćenje Grinja Pomoću Usisavača Na Paru

Nakon što ste pročistili cijelu kuću, vrijeme je da izvadite usisavač na paru. Nema boljeg načina da očistite Vaše životne prostorije od prirodne snage čiste, vruće, suhe pare – niti jedno kemijsko sredstvo se ne može mjeriti sa parom. Na tržištu postoji nekoliko vrlo efikasnih usisavača na paru, koji mogu čistiti sve od sagova, namještaja sa navlakama, pa sve do tvrdih površina. Čiščenje sa parom je energetski učinkovit i prirodan način te se pokazao vrlo uspješnim u borbi protiv alergena. Efektivno ubija grinje i eliminira alergene i kemikalije, ostavljajući za sobom vrlo kvalitetan zrak.

Mnogi moderni usisavači na paru dolaze sa svim potrebnim dodacima koji Vam omogućuju čišćenje vaše kuće od vrha prema dnu.

Kod kupnje svakako obratite pozornost na usisavače koji imaju više od 12 dijelova koji Vam omogućuju da vrlo lagano usisate – prozore, ogledala ili bilo koju drugu staklenu površinu, pločice, madrace, navlake na krevetu, porculan, tuš, plastiku itd.

Prilikom čišćenja bitno je da koristite što je manje moguće vode i vlage, posebno kada čistite sag, jer će nakon takvog čišćenja trebati prilično dugo da se sve prirodno osuši. Da bi pospješili sušenje poslije čišćenja, bitno je da imate postavljen sustav za prozračivanje, koji Vam omogućuje izmjenu zraka bez otvaranja prozora. Posebni filteri u sustavu omogućuju da sav zrak koji ulaze bude čist od svih negativnih supstanaca tj. alergena kao što grinje, spore ili pelud. Sa druge strane taj sustav “povlači” sav zrak koji se nalazi u Vašem životnom prostoru i na taj način uzima sve štetne stvari koji se nalaze u zraku.

Ukoliko se bojite velikih računa za zagrijavanje takvog svježeg zraka, moramo Vas obavijestiti da sustavi za prozračivanje posjeduju posebni keramičke pločice koje zadržavaju toplinu zraka koji izlazi Van iz kuće, a prilikom ulaska svježeg zraka, ta topline se prenosi na novi zrak. Ukoliko želite besplatnu procjenu instalacije takvog sustava kontaktirajte nas još danas.

Nakon što ste vakumirali cijelu kuću, imate ćete svjež i čisti zrak na kojem će Vam biti zahvalna cijela obitelj.

UREĐAJI

mnogo je razloga da izaberete euro-pil ventilacijske sustave

ikona-tihi-i-ucinkoviti

Tihi su i učinkoviti

Mala potrošnja energije i iznimno tihi rad.
smanjuju-troskove

Smanjuju troškove

Uz energetski učinkovite sustave ventilacije nema potrebe za čestim prozračivanjem i velikim računima za grijanje.
cuvaju-nekretninu

Čuvaju vašu nekretninu

Izbjegnite oštećenja na zidovima i skupe popravke.
stite-zdravlje

Štite vaše zdravlje

Čisti i svježi zrak u svako doba.
prilagodeni-potrebama

Prilagođeni su vašim potrebama

Asortiman po mjeri vašeg prostora.
jednostavni-za-odrzavanje

Jednostavni za održavanje

Za bezbrižno uživanje u svježem zraku.

Pošaljite nam upit bez obaveze.

© 2023. Euro Pill. Sva prava pridržana

Dev & Hosting: Plavi Pixel d.o.o. 2023.